25 juli t/m 1 augustus: Landkamp voor 8 t/m 14-jarigen

Landkamp Dat moet toch wel super worden!? Een landkamp met als thema Superhelden! We hebben een top terrein op het oog waar iedereen langs kan komen; van Mega Mindy tot Batman, van Ninja Turtles of Charlie’s Angels tot Superman, Spiderman of Ironman. Voor iedereen zijn of haar eigen favoriete superheld op landkamp dit jaar! Zoals jullie weten proberen we de laatste paar jaar steeds nieuwe kamp terreinen uit. Afgelopen jaar zaten we heel dicht bij een perfecte zwemplaats echt top!) maar hadden we geen stroom, wat voor de leiding weer lastig is. 

Ben jij 8 t/m 14 jaar oud en durf je het aan om de held uit te hangen deze zomer, geef je dan snel op voor het Landkamp. Dit kan door middel van het invullen van de achterkant van deze folder, maar dit jaar kun je je ook weer opgeven via de website van de Jeugdkampen.

Een week landkamp kost € 70,- en wordt dit jaar gehouden van 25 juli t/m 1 augustus 2009. Eigenlijk kost zo’n week kamp € 115,- maar door de jaarlijkse subsidie die de Jeugdkampen krijgen van de O.R.K.A. kun je mee op kamp voor deze lage prijs.

Uiterlijk moet je je vóór 1 juni opgeven voor dit kamp dus zorg ervoor dat je ouders op tijd zijn overgehaald. Voor vragen over het Landkamp kun je contact opnemen met het aanmeld adres voor dit kamp wat achter op deze kampfolder staat vermeld.

Tot Landkamp!
De kampleiding 2009