Voorstelling As I Left My Father’s House, 6 maart Ontmoetingskerk

Voorstelling As I Left My Father’s House, 6 maart Ontmoetingskerk

As I Left My Father’s House (AILMFH) is op waarheid gebaseerd en gaat over de langjarige gevolgen van oorlog en over bidden op momenten die er toe doen. Vluchtelingen met verschillende culturele en religieuze achtergronden vertellen over hun wereld. AILMFH is een indrukwekkende voorstelling met hartverscheurende vluchtverhalen gecombineerd met teksten uit de drie heiligeboeken (Tenach, Bijbel en Koran). Ook Abraham, Mozes, Jezus en Mohammed werden door crisis en oorlog op een gegeven moment in hun leven gedwongen te vluchten en een weg in te slaan vol onzekerheid en gevaar. Deze aangrijpende verhalen, ondersteund door muziek en zang, raken en ontroeren. Na de voorstelling kunt u deelnemen aan het collectieve nagesprek en is er ruimte voor een gesprek met de makers.

Op vrijdagavond 6 maart 2015 bent u vanaf 19.30 uur van harte welkom in de Ontmoetingskerk Dunantsingel 314, 2806 JK Gouda.

In onze multiculturele Goudse samenleving zoeken we naar verbinding tussen de verschillende culturen en religies. Deze voorstelling sluit daarbij aan en helpt ons verder in het begrijpen van de ander en het herkennen van elkaar als medemens.

Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. Inloop vanaf19.30 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er de
mogelijkheid tot het geven van een vrijwillige bijdrage.

De voorstelling in Gouda is een initiatief van stichting Gouda voor Elkaar (www.goudavoorelkaar.nl)
en wordt in samenwerking met de Ontmoetingskerk
georganiseerd. De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: Stichting Gouda voor Elkaar, Ontmoetingskerk, Raad van Kerken Gouda, Fonds Dient Elkaar met Blijdschap, VluchtelingenWerk Nederland, Rabobank Gouwestreek.

Naar AILMFH