Het leringweekend is het catecheseweekend voor alle jongeren van de Oud-Katholieke Kerk.

Na een geslaagd weekend afgelopen september, strijken we in april opnieuw neer in het Gelderse Stroe. Op het leringweekend komen we samen met jongeren vanuit parochies uit het hele land. (Sinds 2021 zijn het leringweekend en het Stuifduinweekend opengesteld voor beide bisdommen). Op het leringweekend worden er allerlei workshops georganiseerd, trekken we erop uit in het bos, zijn er een heleboel leuke spellen en natuurlijk – hoe kan het ook anders – ontsteken we het jaarlijkse kampvuur. Het is dé kans om andere kinderen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.

Informatie

Leeftijd: ±8-15 jaar (tot aan het ontvangen van het vormsel)

Kosten: €40,- p.p

Vervoer: zelf gebracht en opgehaald worden

Datum: vrijdag 22 april 2022 (19.30) t/m zondag 24 april (13:00)

Locatie: Groepsaccommodatie ‘Klein Anker’ in Stroe

Leiding: Thelma, Ralph, Laurens, Inge, Yasmine & Nathan en Welmoed

Aanmelden vóór 1 maart 2022

Je kunt je aanmelden via deze link: https://forms.gle/Yejm7E5E13CPKeZV7

Corona

Net als afgelopen edities houden we rekening met de geldende corona-maatregelen. We hopen natuurlijk dat in april de maatregelen dusdanig zijn versoepeld dat het weekend door kan gaan. We werken volgens een coronaprotocol dat in overleg met de landelijke kerk is opgesteld en wordt aangepast aan de nieuwe situatie. U zult hier t.z.t. per mail meer informatie over ontvangen.

Contact

Neem voor meer informatie of bij vragen contact op met Thelma Schoon (thelma.schoon@okkn.nl)