Vieringen en activiteiten in november en december

Graag zouden we u wat actiever op de hoogte willen houden van onze vieringen en andere activiteiten, en wat meer laten zien wie we zijn. Helaas hebben op dit moment daarvoor niet de capaciteit. Daarom vermelden we hier de belangrijkste dingen voor de komende twee maanden.

Iedere zondag is er om 10:30 een eucharistieviering (en een enkele keer een Dienst van Schriftlezing en gebed). Op zondag 12 november is er geen viering in onze kerk: wij vieren dan om 11:00 mee met de Evangelisch-Lutherse Gemeente in de Joostkapel aan de Lage Gouwe 134 (schuin tegenover onze kerk). Op zondag 24 december is er in de ochtend geen viering; wel is er die avond om 21:00 de Kerstnachtmis. U bent van harte welkom met ons mee te vieren. Op maandag 25 december om 10:30 vieren we het Hoogfeest van Kerst.

Iedere donderdag om 13:00-15:00 uur is de kerk open voor bezichtiging, stilte, gebed, het branden van een kaarsje. Op donderdag 14 december is de kerk niet open, maar in plaats daarvan is de kerk de hele dag open op vrijdag 15 december (‘Lichtjesdag’). Loop gerust eens binnen!